1. Telefon Mobil Gât

În metrou mai repede pentru a verifica e-mail, să vedem dacă va fi vremea aplicația raportează la următoarele șapte zile de ploaie: Întotdeauna, când ne uităm axat pe ecranul foto40telefonului, automat lăsa în jos bărbia la piept. Impact: transversale cutele de pe gât devine din ce în ce mai adânc și mai adânc, pielea de pe obraji расслабили. Soluție: telefon, des păstra la nivelul ochilor. Și o dată pe zi gimnastica pentru Fata.

  1. De Parcurgere Pliuri De Furie

De asemenea, în timpul de Parcurgere de pe smartphone-ul nostru de expresii Faciale încordat într-o lungă perioadă de timp. Rezultat: trebuie să fie redus Sub ochi, cioara picioarele lui se formează între sprâncene, și încă unbeliebtere pliuri de furie. Soluție: mușchii Frunții între ele din nou și din nou, în mod deliberat să se relaxeze. Oglinda-instalați aplicația pe smartphone și mai des expresia feței cec. În video de pe Youtube cadrul gimnastica-specialist Benita Cantieni va arăta cum pliuri de furie și patru alte tratamente de probleme în mod eficient ausbügelt.

  1. Acesta Este Un Adevărat Decolteu

Star de la Hollywood se tem de riduri, ca vampirii de usturoi. Prin urmare, Joan Crawford nu a mers niciodată fără generat special perne pentru dormit. Diva a știut că aceasta este o problemă a tuturor, de stomac și laterale loc de dormit: Dimineața, de multe ori trezesc cu o deformare de ridurile de pe fata sau decolteu. Soluție: perne ergonomice (de exemplu, Save My Face despre www.skincare-shop.de). Ce ajută: relativ rigidă, plană perna suport gat facilitează pagina doarmă, să se odihnească într-un străin pentru tine poziție culcat, optim.

foto41

  1. Pista De Agățat Obraji

Regulat de jogging întinde, deși personaj. Persoanele țesături și piele, din cauza vibrațiilor în timpul airbag sofer, Airbag însoțitor, cu toate acestea, foarte aglomerate. Efect: pielea isi pierde puterea. Soluție: În apele mai tipuri de sporturi, cum ar fi pilates transplant. Pentru toți cei care nu doresc să renunțe la Jogging: Niciodată solid asfalt de tren, dar mai bine pe pietriș sau de iarnă.

  1. Care Conține În Caz De Samkeits-

Cel care disprețuiește viața lui dragoste, îmbătrânește mai repede. Single britanice de cercetare arată că cuplurile care dorm de trei ori pe săptămână, în sine, sunt în medie cu zece ani mai tineri, bărbați și femei, care au sex de două ori pe lună. Soluție: Să de cunoscute în prezent cuplu din lume inspira și arată cu un partener de film erotic “cincizeci de Nuanțe de gri”. Sau ia păduchii, de exemplu, în pat insatiabila: încep să scadă până la 200 de Ori pe zi. Esti singur? Apoi ascultă în fiecare seară o jumătate de oră o melodie preferată. Pentru că, atunci când ne putem bucura de muzica, organismul produce astfel de hormoni, cum ar fi in timpul actului sexual.

  1. Sindromul De Aspirație

Fumători femeile care consuma de 20 de țigări pe zi, arata, în medie, cu zece ani mai în vârstă femei abstinente din același an de la lansare. Motivul este nu numai în faptul că nicotina distruge celulele pielii. Aceasta trage pentru țigări, de asemenea, contribuie la formarea ridurilor din jurul gurii. Soluție: cât mai puțin posibil de a fuma. Pielea cu măști și creme întotdeauna bun suport umiditate, și în mod deliberat, stimulează circulația sângelui, de exemplu, pentru drenaj limfatic.