Zâmbet riduri, riduri de pe frunte și bărbie ridurile ridurile sunt un semn de imbatranire. Ele reflectă stilul de viață pe piele și la unii mai mult, alții mai puțin, există. Ridurile foto38există o mulțime de motive. Acestea apar din cauza solară puternică de radiații, constanta ciupit de ochi (de exemplu, în timpul râs) sau manifesta în formă de design obraji, din cauza slăbirea elasticității pielii și a țesutului conjunctiv.

Alte cauze de riduri de poluanți, Fumatul excesiv și consumul de alcool, deshidratare și unele medicamente. Dar chiar de zi cu zi obiceiurile și comportamentul, apariția primelor riduri modalități de promovare. Cum pentru a evita aceste obiceiuri proaste pot ajuta la a face pielea, de asemenea, în următorii ani arata mai tanara.

Dormi pe burta si pe o parte

Somnul este esential pentru sanatatea pielii este extrem de important. Numai de la 6 la 7 ore de somn bun este suficient de zi, pentru ca pielea sa arate proaspata si mai tanara. În afară de somn de calitate, poziție pentru somn, pentru piele și la fel de mult.

Dormitul pe burta sau pe o parte poate provoca riduri. Indiferent de cât de moale cu perna ta. Această Notă scormoni cu fața în pernă, provoacă presiune asupra fibrelor de colagen si elastina din piele, și duce, cu timpul, ridurile de pe bărbie, obraji și frunte.

Pentru a evita somn ridurile, preferă să Doarmă pe spate. Culcat pe spate efectul gravitației scade, de asemenea, pe pielea feței și funcționează mai degrabă ca un mijloc de knitternd. Cu fețe de pernă din satin sunt reduse la viraje pe timp de noapte și ridurile de pe fata ta.

Expresia feței

Mimica crește Puterea de comunicare. În mod constant expresia Feței, cu toate acestea, de a contribui la dezvoltarea ridurilor si a liniilor. Cele mai mari Escroci aduna de multe ori nu este conștient de expresia Feței. Grijuliu aspectul că воротят nasul, riduri pe frunte, надутыми în picioare, buze, furios privirea și continuă stralucesc ochii de tensiune pe perioada de muschii fetei.

Expresia Feței irita și crude muschii fetei fără a fi nevoie. Ca urmare, asimetrie, isi pierde elasticitatea si apar cu timpul, în linie, și chiar și stelele Brazde în piele.

Tot felul de mișcări repetitive mușchii Feței provoacă riduri. Indiferent de ceea ce mușchi vor fi conștient sau inconștient se mișcă. La fel de puternic de frecare, dar, de asemenea, pentru a Trage de timp Schminkens sau de curățare a pielii. Pielea devine iritată în urma excesiv.

Zahăr

Substanțele nutritive de combustibil pentru celulele noastre. Sprijină regenerarea celulelor, celulele ajută pentru a elimina gunoi și salva pielea. Consumul de alimente procesate și alimente rafinate și zahăr accelerează îmbătrânirea prematură a pielii. Motivul: Aceste alimente și zahăr supraîncărca organismul, în loc să să-l ajute în organism și contribuie la apariția unor procese inflamatorii.

Pentru a reduce pofta de zahăr va ajuta crude seminte de CHIA, cacao i. Ambele suplimentar pentru a pune o mulțime de substanțe nutritive și care celulele antioxidanti. Deosebit de bogate in antioxidanti, fructe de padure, de asemenea, albastru, fructe de padure Goji, boabe de Acai fructe de padure si un grant de mere. Acestea sunt considerate a fi frumoase produse anti-imbatranire.

Deshidratarea

Pielea noastra este primul organ care suferă, atunci când deshidratarea. Lipsa de apă provoacă nu numai o încălcare a circulației sanguine, dar, de asemenea, deshidratarea pielii. Bea suficienta apa, hidrateaza pielea din interior de umiditate și crește activitatea celulelor sănătoase, funcții. În funcție de creșterea organismul are nevoie în ziua de 3 litri de apă curată.

Notă: Frecvente Băutură printr-un pai buzele se întind mușchii și ajută la formarea de riduri, Buze subțiri. Zâmbet, dimpotrivă, hidrateaza buzele.

Alcoolul

Prea mult alcool-nu este numai bun pentru sănătate, dar, de asemenea, dăunătoare pentru piele. Alcoolul accelerează procesul de îmbătrânire a pielii și a corpului cu beutet propria vitamina A. Vitamina A este un puternic antioxidant și ajută la producerea de colagen. Pielea nu este suficient de colagen, este puterea lor și se produce îmbătrânirea prematură a pielii. Consumul excesiv de alcool contribuie, de asemenea, rușii vaselor de sânge și, astfel, contribuie la formarea varicelor.

Alcoolul actioneaza ca un diuretic. Mai mult de ferăstrău, cu atât mai mult deshidrateaza organismul. Lipsa de lichid afectează în mod negativ pielea și o face mai predispuse la bătrânețe prematură.

Pentru tanara, supla si neteda a pielii, ar trebui să evite consumul de alcool, și, în schimb, în naturale și sănătoase băuturi pentru a fi apelat.

Fumatul

Fumatul de tutun este cauza principala a hipertensiunii arteriale, boli de inima, cancer, infertilitate și multe altele. Fumatul accelerează procesul de îmbătrânire a pielii este deja la o vârstă fragedă, și agravată de boli de piele cum ar fi psoriazisul, sagging piele și elemente de construcție a pielii. Fumatul la fel supraîncărcate muschii din jurul gurii, ridurile și oferă aici, de asemenea, de-a lungul timpului într-un mod profund. Chiar dacă el nu a fumat, poate irita fum fumul de piele.

Dormi cu machiaj

La sfârșitul de o zi și o zi plină, ochii de multe ori cad de oboseala deja pe canapea. Rezultatul: O noapte cu make-up.

foto39

Dormi cu machiaj oferă o deteriorare semnificativă a pielii și accelerează procesul de îmbătrânire. Make-up elimină în timpul zilei, substanțe dăunătoare și radicalii liberi din mediul înconjurător. Machiaj înainte de a merge la culcare, nu elimină porii pielii devin înfundate și degradarea fibrelor de colagen a pielii a început.

Indiferent de cât de puternică de oboseală seara, pielea are nevoie de îngrijire. Prin make-up, să se spele și aplicați Crema pe piele ulei de nucă de cocos, pielea poate să respire liber pe timp de noapte și de a restabili puterea. Încă pielea este mai bine să nu se aplice make-up, dar, de asemenea, conferind pielii în timpul zilei timp pentru regenerarea și reînnoirea celulelor.

Pielea se spală cu apă și săpun

Spălarea pielii cu apă și săpun provoacă leziuni ale pielii. Săpun conține o mulțime de substanțe chimice corozive și poate schimba natural de ph al pielii. Pielea isi pierde umiditate și pete si cosuri apar mai repede. Spălarea pielii cu exclusiv de apă curată ajută pentru a îndepărta murdăria și aplicați Crema pe piele ulei de nucă de cocos stația de proprietăți antibacteriene.

Puternic peeling

Frecarea este bine pentru a îndepărta murdăria, impuritățile, excesul de sebum și celulele moarte ale pielii. Regulat peeling permite regenerarea Uleiurilor (de exemplu, ulei de cocos) pătrunde mai adânc în piele și, astfel, da o piele tânără și un aspect strălucitor. Excesiv exfoliaza poate, cu toate acestea, elimina Uleiurile naturale ale pielii, pielea roșie și provoca iritații și roșeață.

Pentru pielea uscata peeling efectuat nu mai des decât o dată pe săptămână și atunci când маслообразной piele de 2 Ori pe săptămână. Pentru peeling, de asemenea, ingrediente naturale ar trebui să fie utilizat (de exemplu, papaya și гималайской de sare), pentru a preveni iritarea din cauza componentelor chimice. În timpul peeling pielea trebuie să masaj blând mișcări și nu prea vine.

Razele UV

Lumina soarelui este o sursă de vitamina D, ajută la regenerarea celulelor pielii și stabilește o serie de procese ale organismului în mișcare. Lumina puternică a soarelui si a razelor ultraviolete (UV) razelor de lumina soarelui, cu toate acestea, este una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii premature a pielii. Razele UV în aceasta crește riscul de a dezvolta cancer de piele, inclusiv și apariția melanomului, periculoase pentru viață.

Pentru a preveni apariția ridurilor și de a face ceva util pentru sănătate, ar trebui să fie de zi cu zi de combustibil deja dis-de-dimineață soarele. Extreme vremuri Soare între 10 și 16 ore ar trebui să fie evitate. De asemenea, îmbrăcăminte de protecție, ca o palarie, tricouri cu mâneci lungi și o pereche de ochelari de soare pentru a oferi protecție în timpul zilei.

Un drum lung de un Duș fierbinte

După o zi lungă și plină de un Duș fierbinte, foarte relaxant. Dar, din păcate, canicula poate provoca multe probleme ale pielii, inclusiv a ridurilor. Apa fierbinte privează pielea de Uleiuri naturale, care servesc drept barieră ea, de obicei, ca o protecție. Fără o astfel de protecție, pielea devine mai predispus la imbatranire prematura.

De a lua un Duș în loc de cald, ajută Duș cald pielea retine umezeala. Mai bine un duș, dar schimbarea. Calde și reci Abspülungen alternativ stimuleaza circulatia la nivelul pielii, acționează în scop profilactic varicoase și de a instrui muschii, vasele de sange.

Urechile, gâtul și mâinile uitat

Chiar dacă o persoană fără riduri impecabil, se poate veraltern sagging piele de pe gât și riduri pe mâini sunt mult mai. Pentru a menține în stare proaspătă și tânără de vedere, este nevoie de urechi, de gât și de mâini o atenție deosebită.

Un Exfoliant delicat cu ceafă, gât, urechi și mâini stimulează circulația sângelui, ajută pentru a elimina celulele moarte și de a pune regenerarea Celulara în coridor. Frecarea în piele de ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos, în plus, crește conținutul de umiditate, care afectează, în principal, după baie, și în zilele reci de iarnă contribuie.

Obiceiul de multe ori trebuie să fie stare de inconștiență poveste de imagine. Și involuntar istoria imaginii cauzează adesea neașteptate și consecințe neplăcute. Dacă vom face noi obiceiuri în mod deliberat, poate fi trăit viața bedachtsamer și controlată.

Sănătatea-este delicios